Rausva lašiša po kailiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rausva lašiša po kailiniais

Mėgstu orkaitėje keptus patiekalus. Šį receptą dažnai gamina mano mama, todėl pamaniau, kad pasidalysiu juo su jumis. Žuvis gaunasi labai minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 2
Nuplaukite ir sutarkuokite morkas. Turėjau šaldytų tarkuotų morkų.

Žingsnis 3

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite morkas ir svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 4

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 4
Nuo rausvosios lašišos pašalinkite odą ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite filė ant folija išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 5

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 5
Ant kiekvieno žuvies gabalėlio uždėkite po kepintą morką ir svogūną.

Žingsnis 6

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 6
Ant viršaus sudėkite žiedais supjaustytus pomidorus.

Žingsnis 7

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 7
Kiekvieną riekelę aptepkite grietine.

Žingsnis 8

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 8
Viską pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 9

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 9
Uždenkite folija ir 20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos