Publikavimo data: 2025-08-18
Rausva lašiša po kailiniais
Mėgstu orkaitėje keptus patiekalus. Šį receptą dažnai gamina mano mama, todėl pamaniau, kad pasidalysiu juo su jumis. Žuvis gaunasi labai minkšta ir sultinga.
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir sutarkuokite morkas. Turėjau šaldytų tarkuotų morkų.
Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite morkas ir svogūnus, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 4
Nuo rausvosios lašišos pašalinkite odą ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite filė ant folija išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 5
Ant kiekvieno žuvies gabalėlio uždėkite po kepintą morką ir svogūną.
Žingsnis 6
Ant viršaus sudėkite žiedais supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 7
Kiekvieną riekelę aptepkite grietine.
Žingsnis 8
Viską pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 9
Uždenkite folija ir 20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos