Rausva lašiša po kailiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Rausva lašiša po kailiniais

Švelni žuvis gardžiame marinate.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 2
Lašišą iš abiejų pusių pabarstykite druska ir prieskoniais, ant viršaus sudėkite svogūnus.

Žingsnis 3

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 3
Ant svogūnų sudėkite morkas. Ant viršaus užtepkite majonezo. Įpilkite 1/2 puodelio vandens.

Žingsnis 4

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 4
Šaukite į orkaitę ir kepkite 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos