Rausva lašiša su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rausva lašiša su svogūnais

Šį receptą visada naudojo mano tėvai, o dabar šį patiekalą gaminu aš.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Rausva lašiša su svogūnais Žingsnis 1
Nuplaukite pieną.

Žingsnis 2

Rausva lašiša su svogūnais Žingsnis 2
Iš abiejų pusių pasūdykite, papipirinkite ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Rausva lašiša su svogūnais Žingsnis 3
Įdėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 4

Rausva lašiša su svogūnais Žingsnis 4
Kepkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 5

Rausva lašiša su svogūnais Žingsnis 5
Sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir troškinkite, kol svogūnas įgaus auksinę spalvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos