Publikavimo data: 2025-08-17
Rausva lašiša, troškinta daržovėse
Šiame recepte rausvoji lašiša yra labai sultinga, o daržovių pagalvėlė suteikia šiek tiek rūgštumo. Labai skanu.
Žingsnis 1
Išvalykime žuvį.
Žingsnis 2
Pjaustymas griežinėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite prieskonius. Žuvį pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 4
Paruoškime daržoves.
Žingsnis 5
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 6
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 7
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi siunčiu daržoves, pirmiausia pakepinu svogūną.
Žingsnis 8
Į tą pačią vietą sudėkite morkas.
Žingsnis 9
Prinokę pomidorai.
Žingsnis 10
Pagardinkite druska ir pipirais, pakepinkite ir įpilkite vandens. Uždenkite dangčiu ir troškinkite.
Žingsnis 11
Įdėkite žuvį.
Žingsnis 12
Uždėkite dangtį. Kepkite po penkias minutes iš abiejų pusių.
Kategorijos