Publikavimo data: 2025-08-17
Rausvoji lašiša orkaitėje
Geras šventinio meniu receptas.
Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, išvalykite, nupjaukite galvą, išimkite vidų.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Įdėkite Provanso žolelių, druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Supilkite sojų padažą. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Sudėkite žuvį ant aliejumi pateptos kepimo skardos arba kepimo indo.
Žingsnis 6
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite svogūną pusžiedžiais.
Žingsnis 7
Keptuvėje apkepkite daržoves.
Žingsnis 8
Apibarstykite rausvąją lašišą keptomis daržovėmis. Dėkite žuvį į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę valandai.
Kategorijos