Rausvoji lašiša orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rausvoji lašiša orkaitėje

Geras šventinio meniu receptas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Rausvoji lašiša orkaitėje Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, išvalykite, nupjaukite galvą, išimkite vidų.

Žingsnis 2

Rausvoji lašiša orkaitėje Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Rausvoji lašiša orkaitėje Žingsnis 3
Įdėkite Provanso žolelių, druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Rausvoji lašiša orkaitėje Žingsnis 4
Supilkite sojų padažą. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Rausvoji lašiša orkaitėje Žingsnis 5
Sudėkite žuvį ant aliejumi pateptos kepimo skardos arba kepimo indo.

Žingsnis 6

Rausvoji lašiša orkaitėje Žingsnis 6
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite svogūną pusžiedžiais.

Žingsnis 7

Rausvoji lašiša orkaitėje Žingsnis 7
Keptuvėje apkepkite daržoves.

Žingsnis 8

Rausvoji lašiša orkaitėje Žingsnis 8
Apibarstykite rausvąją lašišą keptomis daržovėmis. Dėkite žuvį į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos