Rausvoji lašiša "Po lašiša" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Rausvoji lašiša "Po lašiša"

Šią žuvį išbandžiau draugo namuose. Ji skanesnė už parduotuvėje parduodamą lašišą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausvoji lašiša "Po lašiša" Žingsnis 1
Supjaustykite rausvąją lašišą filė, odos nenupjaukite. Sudėkite gabalėlius į indą ir pabarstykite druska bei cukrumi. Per naktį padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Žuvį nuplaukite vandeniu, nusausinkite šluoste. Peiliu nuimkite odą, supjaustykite žuvį griežinėliais ir apšlakstykite aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos