Rausvoji lašiša su citrina ir grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine

Žuvis skani ir nėra sausa.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite į 6 dalis.

Žingsnis 2

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine Žingsnis 2
Į kepimo skardą įpilkite aliejaus ir sudėkite žuvį.

Žingsnis 3

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine Žingsnis 3
Sūdykite žuvį.

Žingsnis 4

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine Žingsnis 4
Ant viršaus žuvį aptepkite grietine.

Žingsnis 5

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine Žingsnis 5
Supjaustykite citriną.

Žingsnis 6

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine Žingsnis 6
Ant žuvies uždėkite citriną.

Žingsnis 7

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine Žingsnis 7
Dėkite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 8

Rausvoji lašiša su citrina ir grietine Žingsnis 8
Po 40 minučių žuvis bus paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos