Rausvoji lašiša svogūnų tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rausvoji lašiša svogūnų tešloje

Skani rausva lašiša svogūnų tešloje.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
59 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Rausvoji lašiša svogūnų tešloje Žingsnis 1
Dubenyje paruoškite padažą žuviai, sumaišykite blenderiu grietinę, kiaušinį, druską, prieskonius ir česnaką.

Žingsnis 2

Rausvoji lašiša svogūnų tešloje Žingsnis 2
Suberkite miltus ir tešlos raugą, išmaišykite.

Žingsnis 3

Rausvoji lašiša svogūnų tešloje Žingsnis 3
Supjaustykite žuvį vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 4

Rausvoji lašiša svogūnų tešloje Žingsnis 4
Sudėkite į formą, užpilkite padažu ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 5

Rausvoji lašiša svogūnų tešloje Žingsnis 5
Išimkite žuvį, apibarstykite sūriu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, tešlos užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, sūrio užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos