Publikavimo data: 2025-08-20
Rausvoji lašiša valtyje po sūriu
Šią žuvį galima greitai ir lengvai paruošti. Ji būna minkšta ir sultinga. Paruoškite rausvąją lašišą pagal šį receptą ir nustebinkite savo artimuosius ar svečius! Ji visiems patiks!
Žingsnis 1
Pirmiausia supjaustykite rausvąją lašišą nedideliais kepsneliais po 100 g, išimkite visus kaulus.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite ir kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol pusiau iškeps.
Žingsnis 3
Padalykite foliją į stačiakampius, sudėkite į juos lašišą ir pritvirtinkite abi folijos puses, kad susidarytų laiveliai.
Žingsnis 4
Pasūdykite, ant viršaus sudėkite svogūnus ir morkas. Tada sutarkuokite sūrį smulkia tarka ir pabarstykite ant viršaus. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir įdėkite laivelius 20 minučių.
Kategorijos