Rausvoji lašiša valtyje po sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Rausvoji lašiša valtyje po sūriu

Šią žuvį galima greitai ir lengvai paruošti. Ji būna minkšta ir sultinga. Paruoškite rausvąją lašišą pagal šį receptą ir nustebinkite savo artimuosius ar svečius! Ji visiems patiks!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Rausvoji lašiša valtyje po sūriu Žingsnis 1
Pirmiausia supjaustykite rausvąją lašišą nedideliais kepsneliais po 100 g, išimkite visus kaulus.

Žingsnis 2

Rausvoji lašiša valtyje po sūriu Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite ir kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol pusiau iškeps.

Žingsnis 3

Rausvoji lašiša valtyje po sūriu Žingsnis 3
Padalykite foliją į stačiakampius, sudėkite į juos lašišą ir pritvirtinkite abi folijos puses, kad susidarytų laiveliai.

Žingsnis 4

Rausvoji lašiša valtyje po sūriu Žingsnis 4
Pasūdykite, ant viršaus sudėkite svogūnus ir morkas. Tada sutarkuokite sūrį smulkia tarka ir pabarstykite ant viršaus. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir įdėkite laivelius 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos