Rausvosios lašišos filė tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Rausvosios lašišos filė tešloje

Tai vienas skaniausių ir lengvai paruošiamų žuvies patiekalų. Rausvoji lašiša būna labai sultinga ir turtingo skonio. Paruoškite ją ir nepasigailėsite.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies filė supjaustykite į 4 dalis, prieš tai pašalindami visus kaulus.

Žingsnis 2

Pasūdykite ir papipirinkite filė.

Žingsnis 3

Rausvosios lašišos filė tešloje Žingsnis 3
Kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose, paskui apvoliokite varškėje (plaktame kiaušinyje) ir galiausiai džiūvėsėliuose.

Žingsnis 4

Rausvosios lašišos filė tešloje Žingsnis 4
Kepkite žuvį įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos