Rausvosios lašišos sūdymas sausai malant pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rausvosios lašišos sūdymas sausai malant

Pusryčių sumuštiniams naudoju pagal šį receptą paruoštą rausvąją lašišą. Ji taip pat puikiai tiks kaip šventinio stalo užkandis.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos sūdymas sausai malant Žingsnis 1
Sumaišykite druską su cukrumi.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos sūdymas sausai malant Žingsnis 2
Atsargiai pradėkite horizontaliai barstyti rausvosios lašišos filė druskos ir cukraus mišiniu, pabaigoje - pipirais.

Žingsnis 3

Rausvosios lašišos sūdymas sausai malant Žingsnis 3
Apverskite žuvį ir pabarstykite druskos ir ant žuvies nugarinės dalies.

Žingsnis 4

Rausvosios lašišos sūdymas sausai malant Žingsnis 4
Suvyniokite žuvį į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Žingsnis 5

Rausvosios lašišos sūdymas sausai malant Žingsnis 5
Po 24 valandų ištraukite lašišos filė iš šaldytuvo, nusausinkite sūrymą, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu arba servetėle ir supjaustykite griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos