Publikavimo data: 2025-08-17
Rausvosios lašišos sūdymas sausai malant
Pusryčių sumuštiniams naudoju pagal šį receptą paruoštą rausvąją lašišą. Ji taip pat puikiai tiks kaip šventinio stalo užkandis.
Žingsnis 1
Sumaišykite druską su cukrumi.
Žingsnis 2
Atsargiai pradėkite horizontaliai barstyti rausvosios lašišos filė druskos ir cukraus mišiniu, pabaigoje - pipirais.
Žingsnis 3
Apverskite žuvį ir pabarstykite druskos ir ant žuvies nugarinės dalies.
Žingsnis 4
Suvyniokite žuvį į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Žingsnis 5
Po 24 valandų ištraukite lašišos filė iš šaldytuvo, nusausinkite sūrymą, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu arba servetėle ir supjaustykite griežinėliais.
Kategorijos