Rausvosios lašišos tempura pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Rausvosios lašišos tempura

Šis užkandis puikiai papildys jūsų pietus. Be to, šį patiekalą galima paruošti ir išvažiuojamajam posėdžiui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos tempura Žingsnis 1
Miltus sumaišykite su mineraline soda, krakmolu ir druska. Mišinį išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos tempura Žingsnis 2
Švarią rausvosios lašišos filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o švarią tilapijos filė - juostelėmis, abi žuvis pamarinuokite sojų padažo, cukraus ir druskos mišinyje ir palikite 15 minučių. Pasibaigus marinavimo laikui, išimkite žuvį iš marinato, nusausinkite ją popieriniu rankšluosčiu ir suvyniokite rausvąją lašišą į tilapijos filė.

Žingsnis 3

Rausvosios lašišos tempura Žingsnis 3
Žuvį suverkite ant medinio iešmo. Kepkite 150 °C temperatūroje aštuonias minutes, apvoliodami tempura tešloje.

Žingsnis 4

Padažui sumaišykite pašildytą medų, garstyčias ir sojų padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos