Publikavimo data: 2024-06-16
Rausvosios lašišos tempura
Šis užkandis puikiai papildys jūsų pietus. Be to, šį patiekalą galima paruošti ir išvažiuojamajam posėdžiui.
Žingsnis 1
Miltus sumaišykite su mineraline soda, krakmolu ir druska. Mišinį išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 2
Švarią rausvosios lašišos filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o švarią tilapijos filė - juostelėmis, abi žuvis pamarinuokite sojų padažo, cukraus ir druskos mišinyje ir palikite 15 minučių. Pasibaigus marinavimo laikui, išimkite žuvį iš marinato, nusausinkite ją popieriniu rankšluosčiu ir suvyniokite rausvąją lašišą į tilapijos filė.
Žingsnis 3
Žuvį suverkite ant medinio iešmo. Kepkite 150 °C temperatūroje aštuonias minutes, apvoliodami tempura tešloje.
Žingsnis 4
Padažui sumaišykite pašildytą medų, garstyčias ir sojų padažą.
Kategorijos