Publikavimo data: 2025-08-17
Riešutai su kondensuotu pienu
Labai skanūs riešutai iš mūsų vaikystės.
Žingsnis 1
Ant silpnos ugnies ištirpinkite margariną.
Žingsnis 2
Atvėsinkite margariną, suberkite cukrų ir kiaušinius. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Sodą pašlakstykite actu ir supilkite į mišinį. Suberkite miltus ir užminkykite elastingą tešlą, kuri neturėtų lipti prie rankų.
Žingsnis 4
Riešutų kepimo formą įkaitinkite ir ištepkite margarinu.
Žingsnis 5
Į kiekvieną duobutę dėkite po šaukštą tešlos. Stipriai suspauskite formą, kad tešla tolygiai pasiskirstytų. Kepkite maždaug po minutę iš abiejų pusių, apversdami formą.
Žingsnis 6
Išimkite riešutus, atvėsinkite, į kiekvieną pusę įpilkite kondensuoto pieno ir suklijuokite puses.
Kategorijos