Publikavimo data: 2024-06-09
Riešutinis cinamono medaus pyragas
Klasikinis medaus pyragas yra vienas populiariausių desertų. Jis dažnai įtraukiamas į restoranų valgiaraščius ir ruošiamas švenčių proga. Kiekvienas medaus pyrago receptas yra savaip unikalus. Yra keletas patarimų, kaip užtikrinti, kad medaus pyragas pavyktų tobulai. Pavyzdžiui, jei naudosite tamsų medų, jo skonis torte bus ryškesnis. Jei kalbame apie grietinę, geriau naudoti neriebią grietinę, tada tarp pyragų bus plonas grietinės sluoksnis.
Žingsnis 1
Kremui miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir kildinimo miltelius supilkite į mišinį, kuris jau buvo suplaktas mikseriu. Plakite, kol pasirodys burbuliukai. Į tešlą suberkite smulkintus riešutus. Įmaišykite riešutus į tešlą.
Žingsnis 2
Kepimo indą ir pergamentą ištepkite augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į formos vidurį. Dėkite į orkaitę ir kepkite 180 ℃ temperatūroje 35 minutes. Išimkite, atvėsinkite ir supjaustykite į 4 pyragėlius.
Žingsnis 3
Grietinę su cukrumi plakite tol, kol grietinėje nebebus jaučiami cukraus kristalai. Sudėkite tortą ir kiekvieną sluoksnį aptepkite kremu. Viršų pabarstykite graikinių riešutų trupiniais.
Kategorijos