Riešutinis cinamono medaus pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Riešutinis cinamono medaus pyragas

Klasikinis medaus pyragas yra vienas populiariausių desertų. Jis dažnai įtraukiamas į restoranų valgiaraščius ir ruošiamas švenčių proga. Kiekvienas medaus pyrago receptas yra savaip unikalus. Yra keletas patarimų, kaip užtikrinti, kad medaus pyragas pavyktų tobulai. Pavyzdžiui, jei naudosite tamsų medų, jo skonis torte bus ryškesnis. Jei kalbame apie grietinę, geriau naudoti neriebią grietinę, tada tarp pyragų bus plonas grietinės sluoksnis.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Riešutinis cinamono medaus pyragas Žingsnis 1
Kremui miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir kildinimo miltelius supilkite į mišinį, kuris jau buvo suplaktas mikseriu. Plakite, kol pasirodys burbuliukai. Į tešlą suberkite smulkintus riešutus. Įmaišykite riešutus į tešlą.

Žingsnis 2

Riešutinis cinamono medaus pyragas Žingsnis 2
Kepimo indą ir pergamentą ištepkite augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į formos vidurį. Dėkite į orkaitę ir kepkite 180 ℃ temperatūroje 35 minutes. Išimkite, atvėsinkite ir supjaustykite į 4 pyragėlius.

Žingsnis 3

Riešutinis cinamono medaus pyragas Žingsnis 3
Grietinę su cukrumi plakite tol, kol grietinėje nebebus jaučiami cukraus kristalai. Sudėkite tortą ir kiekvieną sluoksnį aptepkite kremu. Viršų pabarstykite graikinių riešutų trupiniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos