Publikavimo data: 2024-06-09
Riešutų ir medaus avižiniai dribsniai ant pieno
Išvirti tik avižinius dribsnius nėra problema, tačiau tik mėgstantys gaminti žmonės gali patiekti vertingą patiekalą, kuris turi savo skonį, atrodo apetitiškai ir traukia dėmesį. Taip gimsta tokie receptai kaip šis, kai įprasti avižiniai dribsniai plius medus, plius riešutai išeigoje tampa ne įprasta, o savo "istoriją" turinčia koše. Ją paruošti užtrunka ne ilgiau kaip 15 minučių, tačiau ji turi visiškai kitokias aromato ir skonio natas.
Žingsnis 1
Uždėkite pieną ant ugnies ir užvirinkite. Kai užvirs, supilkite avižas. Virkite 3-4 minutes ant silpnos ugnies nuolat maišydami.
Žingsnis 2
Į išvirtą košę įpilkite medaus ir išmaišykite. Tada atsargiai į košę suberkite riešutus.
Kategorijos