Riešutų ir medaus avižiniai dribsniai ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Riešutų ir medaus avižiniai dribsniai ant pieno

Išvirti tik avižinius dribsnius nėra problema, tačiau tik mėgstantys gaminti žmonės gali patiekti vertingą patiekalą, kuris turi savo skonį, atrodo apetitiškai ir traukia dėmesį. Taip gimsta tokie receptai kaip šis, kai įprasti avižiniai dribsniai plius medus, plius riešutai išeigoje tampa ne įprasta, o savo "istoriją" turinčia koše. Ją paruošti užtrunka ne ilgiau kaip 15 minučių, tačiau ji turi visiškai kitokias aromato ir skonio natas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Riešutų ir medaus avižiniai dribsniai ant pieno Žingsnis 1
Uždėkite pieną ant ugnies ir užvirinkite. Kai užvirs, supilkite avižas. Virkite 3-4 minutes ant silpnos ugnies nuolat maišydami.

Žingsnis 2

Riešutų ir medaus avižiniai dribsniai ant pieno Žingsnis 2
Į išvirtą košę įpilkite medaus ir išmaišykite. Tada atsargiai į košę suberkite riešutus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos