Ritinėlis su džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Ritinėlis su džemu

Uogienės suktinuko receptą galite pasigaminti patys arba naudoti parduotuvėje pirktą uogienę. Uogienės sudėtis paprasta: uogos, cukrus ir pektinas. Kad sausainių tešla pavyktų, naudokite šviežius produktus. Biskvitas ruošiamas orkaitėje iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, tačiau kartais dalis jų pakeičiama manų kruopomis arba krakmolu. Dėl to tešlos tekstūra tampa erdvi, o galutinis produktas gaunasi trapus. Galima iškepti vieną didelį ritinį arba kelis mažus ritinius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
50 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Ritinėlis su džemu Žingsnis 1
Toliau ruoškite tešlą. Išplakite trynius su puse puodelio cukraus iki tirštų baltų putų. Baltymus su likusiu cukrumi plakite tol, kol susidarys standžios viršūnės. Supilkite išplaktus trynius į baltymus ir atsargiai išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Ritinėlis su džemu Žingsnis 2
Dėkite tešlą į orkaitę kepti. Kepimo popierių patepkite sviestu, sudėkite ant jo sausainių tešlą ir išlyginkite, kad tolygiai iškeptų. Įdėkite tešlą į formą. Biskvitą kepkite karštoje 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių. Įsitikinkite, kad dugnas nesudegė.

Žingsnis 3

Ritinėlis su džemu Žingsnis 3
Suvyniokite sausainių tešlą į ritinį. Karštą tešlą aptepkite uogiene, nulupkite popierių ir susukite į ritinėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
suktinukai, kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, obuolių sezonas, receptų knyga, kepimas su obuoliais, suktinukai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, kepimas su vaisiais

Kategorijos