Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu

Romėniška pica skiriasi tuo, kad yra stačiakampio formos ir gana storo tešlos pagrindo. Dėl to ji yra sotesnė.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Šiltame piene ištirpinkite druską, cukrų ir mieles.

Žingsnis 2

Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu Žingsnis 2
Supilkite miltus ir užminkykite tešlą. Palikite 1 valandą, kad mielės suveiktų ir tešla pakiltų.

Žingsnis 3

Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu Žingsnis 3
Tešlą ištempkite į du stačiakampius pyragus. Dėkite juos ant aliejumi pateptos kepimo skardos.

Žingsnis 4

Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu Žingsnis 4
Paruoškite faršą. Siūlau gaminti skirtingus. Vieną picą sudarys rūkyta dešra, marinuoti agurkai ir pusiau kietas sūris. Antrąją sudarys kumpis, pomidorai ir sūdyta mocarela.

Žingsnis 5

Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu Žingsnis 5
Picų pagrindus aptepkite pomidorų padažu. Plonai supjaustykite dešreles ir daržoves ir išdėliokite jas ant tešlos.

Žingsnis 6

Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu Žingsnis 6
Sutarkuokite sūrius ir pabarstykite jais picą.

Žingsnis 7

Romėniška pica su rūkyta dešra ir kumpiu Žingsnis 7
Kepkite picą orkaitėje 10-15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos