Rožinė lašiša voke pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Rožinė lašiša voke

Švelnus, skanus, neįprastas patiekalas, kuris patiks net tiems, kurie abejingi žuviai. Jis ruošiamas paprastai. Šis patiekalas tinka sekmadienio ar šventiniams pietums.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite actu ir vandeniu ir palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Rožinė lašiša voke Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Pusę svogūno, kiaušinį, petražoles, garstyčias, alyvuogių aliejų sudėkite į maišytuvo indą ir išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Rausvosios lašišos filė supjaustykite porcijomis.

Žingsnis 4

Rožinė lašiša voke Žingsnis 4
Supjaustykite pitą į lengvai suvyniojamus lakštus, kad galėtumėte suvynioti į vokus.

Žingsnis 5

Rožinė lašiša voke Žingsnis 5
Ant paruoštos pitos dalies dėkite pomidorą, ant viršaus uždėkite padaže išmirkytą žuvies gabalėlį, ant viršaus - svogūną ir dar šiek tiek padažo. Suvyniokite pitą su žuvimi į voką. Ir taip su kiekvienu žuvies gabalėliu.

Žingsnis 6

Rožinė lašiša voke Žingsnis 6
Gautus vokelius sandariai sudėkite į formą ir užpildykite išplakto kiaušinio su grietine ir sūriu mišiniu.

Žingsnis 7

Dėkite į orkaitę ir kepkite 35 minutes 180˚C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos