Publikavimo data: 2025-08-20
Rožinė lašiša voke
Švelnus, skanus, neįprastas patiekalas, kuris patiks net tiems, kurie abejingi žuviai. Jis ruošiamas paprastai. Šis patiekalas tinka sekmadienio ar šventiniams pietums.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite actu ir vandeniu ir palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Pusę svogūno, kiaušinį, petražoles, garstyčias, alyvuogių aliejų sudėkite į maišytuvo indą ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Rausvosios lašišos filė supjaustykite porcijomis.
Žingsnis 4
Supjaustykite pitą į lengvai suvyniojamus lakštus, kad galėtumėte suvynioti į vokus.
Žingsnis 5
Ant paruoštos pitos dalies dėkite pomidorą, ant viršaus uždėkite padaže išmirkytą žuvies gabalėlį, ant viršaus - svogūną ir dar šiek tiek padažo. Suvyniokite pitą su žuvimi į voką. Ir taip su kiekvienu žuvies gabalėliu.
Žingsnis 6
Gautus vokelius sandariai sudėkite į formą ir užpildykite išplakto kiaušinio su grietine ir sūriu mišiniu.
Žingsnis 7
Dėkite į orkaitę ir kepkite 35 minutes 180˚C temperatūroje.
Kategorijos