Rudeninis moliūgų lopinėlis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Rudeninis moliūgų lopinėlis

Šį receptą man perdavė mama, o jai - močiutė. Skanus rudens pyragas su moliūgais ir trupučiu citrinos žievelės.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rudeninis moliūgų lopinėlis Žingsnis 1
Moliūgą sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje.

Žingsnis 2

Rudeninis moliūgų lopinėlis Žingsnis 2
Tešlą sudėkite į sviestu arba augaliniu aliejumi išteptą formą. Kepkite 180 °C temperatūroje 45-50 min.

Žingsnis 3

Rudeninis moliūgų lopinėlis Žingsnis 3
Kol pyragas kepa, paruoškite sirupą. Supilkite sultis ir vandenį į puodą ir suberkite cukrų. Užvirinkite ir virkite apie 3 minutes.

Žingsnis 4

Rudeninis moliūgų lopinėlis Žingsnis 4
Išimkite pyragą iš orkaitės ir iš karto užpilkite sirupu. Leiskite jam įsigerti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos