Publikavimo data: 2024-06-22
Rudens obuolių su cinamonu pyragas
Šis pyragas gaunasi sultingas, šiek tiek drėgnas dėl didelio obuolių kiekio. Gaminu jį kiekvieną rudenį ir mėgstu dėl jo paprastumo.
Žingsnis 1
Kiaušinius ir cukrų plakite mikseriu apie 1-2 minutes.
Žingsnis 2
Įpilkite sodos ir acto. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite per sietelį persijotus miltus, cinamoną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Obuolius supjaustykite mažais gabalėliais, maždaug 1 cm x 0,5 cm dydžio. Sudėkite obuolių skilteles į tešlą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Tešlą sudėkite į augaliniu aliejumi pateptą formą. Atminkite, kad orkaitėje pyragas pakils beveik dvigubai daugiau.
Žingsnis 6
Šaukite į 170 laipsnių temperatūros orkaitę, kol iškeps, maždaug 40 minučių. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, dantų krapštuku. Jei pyrago viršus greitai paruduoja, galite uždengti folija ir kepti toliau.
Kategorijos