Rudens obuolių su cinamonu pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Rudens obuolių su cinamonu pyragas

Šis pyragas gaunasi sultingas, šiek tiek drėgnas dėl didelio obuolių kiekio. Gaminu jį kiekvieną rudenį ir mėgstu dėl jo paprastumo.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rudens obuolių su cinamonu pyragas Žingsnis 1
Kiaušinius ir cukrų plakite mikseriu apie 1-2 minutes.

Žingsnis 2

Įpilkite sodos ir acto. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Rudens obuolių su cinamonu pyragas Žingsnis 3
Suberkite per sietelį persijotus miltus, cinamoną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Rudens obuolių su cinamonu pyragas Žingsnis 4
Obuolius supjaustykite mažais gabalėliais, maždaug 1 cm x 0,5 cm dydžio. Sudėkite obuolių skilteles į tešlą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Tešlą sudėkite į augaliniu aliejumi pateptą formą. Atminkite, kad orkaitėje pyragas pakils beveik dvigubai daugiau.

Žingsnis 6

Šaukite į 170 laipsnių temperatūros orkaitę, kol iškeps, maždaug 40 minučių. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, dantų krapštuku. Jei pyrago viršus greitai paruduoja, galite uždengti folija ir kepti toliau.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos