Rugių kisieliaus košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Rugių kisieliaus košė

Kvasas - tradicinis slavų virtuvės gėrimas, taip pat naudojamas šaltoms sriuboms, pavyzdžiui, okroškai, gaminti. Naminį rūgpienį lengva pasigaminti, jei po ranka turite visus reikiamus ingredientus. Naminis kisielius nuo pirktinių analogų skiriasi tuo, kad jo sudėtyje nėra dažiklių ir konservantų. Siūlome jums pasigaminti rūgpienio iš natūralių ingredientų pagal mūsų receptą!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Rugių kisieliaus košė Žingsnis 1
Miltus perkelkite į gilų dubenį ir užpilkite kambario temperatūros vandeniu.

Žingsnis 2

Rugių kisieliaus košė Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Rugių kisieliaus košė Žingsnis 3
Uždenkite dubenį maistine plėvele ir 3-4 dienas padėkite šiltoje vietoje, kur nėra skersvėjo.

Žingsnis 4

Rugių kisieliaus košė Žingsnis 4
Kai raugas fermentuojasi, iš jo galima gaminti rūgpienį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos