Publikavimo data: 2024-05-26
Rugių kisieliaus košė
Kvasas - tradicinis slavų virtuvės gėrimas, taip pat naudojamas šaltoms sriuboms, pavyzdžiui, okroškai, gaminti. Naminį rūgpienį lengva pasigaminti, jei po ranka turite visus reikiamus ingredientus. Naminis kisielius nuo pirktinių analogų skiriasi tuo, kad jo sudėtyje nėra dažiklių ir konservantų. Siūlome jums pasigaminti rūgpienio iš natūralių ingredientų pagal mūsų receptą!
Žingsnis 1
Miltus perkelkite į gilų dubenį ir užpilkite kambario temperatūros vandeniu.
Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Uždenkite dubenį maistine plėvele ir 3-4 dienas padėkite šiltoje vietoje, kur nėra skersvėjo.
Žingsnis 4
Kai raugas fermentuojasi, iš jo galima gaminti rūgpienį.
Kategorijos