Rūgštynių sriuba su kiauliena ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rūgštynių sriuba su kiauliena ir bulvėmis

Rūgštynės yra vitaminų ir vaistinių medžiagų turintis augalas, gerinantis odos sveikatą, kepenų veiklą, virškinimą ir padedantis gydyti žaizdas. Ilgą laiką Rusijoje į rūgštynes nebuvo rimtai žiūrima. Tik pastaraisiais amžiais jos užėmė deramą vietą rusų virtuvėje. Iki šiol rūgštynės naudojamos tiek labai paprastiems, tiek sudėtingiems patiekalams gaminti. Iš jų gaminami pirmieji patiekalai, salotos, užkandžiai, garnyrai ir padažai. Jaunų rūgštynių šaknyse yra daug sulčių, todėl iš jų galima gaminti šviežias daržovių sultis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Rūgštynių sriuba su kiauliena ir bulvėmis Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą su vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Sudėkite bulvių kubelius ir virkite dar 20 minučių.

Žingsnis 2

Rūgštynių sriuba su kiauliena ir bulvėmis Žingsnis 2
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūną, kol jis taps auksinis. Tada sudėkite morkas.

Žingsnis 3

Rūgštynių sriuba su kiauliena ir bulvėmis Žingsnis 3
Sudėkite visas keptas daržoves ir rūgštynes į puodą. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Virkite sriubą dar apie 15 minučių ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
perlinės sriubos, receptų knyga, rūgštynių sriubos, jūsų receptai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., paprastai, sriubos, pirmieji kursai

Kategorijos