Rūgštynių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rūgštynių sriuba

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
22 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūgštynių sriuba Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Rūgštynių sriuba Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Rūgštynių sriuba Žingsnis 3
Nuo virtų, atvėsusių kiaušinių nulupkite lukštus ir supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 4

Rūgštynių sriuba Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su sviestu, sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis.

Žingsnis 5

Rūgštynių sriuba Žingsnis 5
Ant vidutinės ugnies pastatykite puodą su sultiniu, sudėkite bulves, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir palikite virti 20 minučių.

Žingsnis 6

Rūgštynių sriuba Žingsnis 6
Ant bulvių sudėkite kepintus svogūnus.

Žingsnis 7

Rūgštynių sriuba Žingsnis 7
Į puodą sudėkite rūgštynes, išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, virkite 3-4 minutes.

Žingsnis 8

Rūgštynių sriuba Žingsnis 8
Į sultinį įmeskite lauro lapą ir palikite kelias minutes pastovėti. Sriuba paruošta ir ją galima patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos