Publikavimo data: 2024-05-19
Rūgštynių sriuba
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Nuo virtų, atvėsusių kiaušinių nulupkite lukštus ir supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su sviestu, sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis.
Žingsnis 5
Ant vidutinės ugnies pastatykite puodą su sultiniu, sudėkite bulves, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir palikite virti 20 minučių.
Žingsnis 6
Ant bulvių sudėkite kepintus svogūnus.
Žingsnis 7
Į puodą sudėkite rūgštynes, išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, virkite 3-4 minutes.
Žingsnis 8
Į sultinį įmeskite lauro lapą ir palikite kelias minutes pastovėti. Sriuba paruošta ir ją galima patiekti!
Kategorijos