Rūgštynių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rūgštynių sriuba

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
20 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.45/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūgštynių sriuba Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite atsitiktinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Rūgštynių sriuba Žingsnis 2
Ant vidutinės ugnies pastatykite puodą su sultiniu, sudėkite bulves, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir palikite virti 20 minučių.

Žingsnis 3

Rūgštynių sriuba Žingsnis 3
Po 20 minučių į bulves suberkite rūgštynes, išmaišykite ir virkite 3-4 minutes.

Žingsnis 4

Rūgštynių sriuba Žingsnis 4
Dubenėlyje lengvai įmuškite kiaušinius ir plona srovele supilkite juos į karštą sriubą, nuolat maišydami. Pagal skonį sriubą pagardinkite druska ir pipirais. Palikite dar porą minučių kaitinti ir nukelkite nuo ugnies. Galite patiekti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos