Publikavimo data: 2024-06-23
Rūkyto tuno skrebučiai
Skrudinta duona su rūkytu tunu yra lengvas ir maistingas patiekalas, kurį gali pagaminti net vaikas. Tokius skrebučius galima ruošti pusryčiams, pietums, kaip užkandį šventiniam stalui arba kaip užkandį į darbą ar mokyklą. Patiekalas taip pat labai naudingas, nes rūkytas tunas išsaugo naudingų makro- ir mikroelementų. Patiekalo skonis atsiskleidžia palaipsniui, nes jame susijungia daugybė aspektų. Garstyčių aštrumas derinamas su citrinos rūgštumu, todėl patiekalas tampa labai ryškus.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į smulkintą tuną įpilkite majonezo ir išmaišykite. Tada į dubenėlį išspauskite citrinos sulčių. Taip pat į mišinį įdėkite garstyčių ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. 30 sekundžių skrudinkite duonos riekes skrudintuve. Ant paruoštų skrebučių užtepkite tuno, majonezo ir garstyčių mišinio.
Kategorijos