Rūkyto tuno skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Rūkyto tuno skrebučiai

Skrudinta duona su rūkytu tunu yra lengvas ir maistingas patiekalas, kurį gali pagaminti net vaikas. Tokius skrebučius galima ruošti pusryčiams, pietums, kaip užkandį šventiniam stalui arba kaip užkandį į darbą ar mokyklą. Patiekalas taip pat labai naudingas, nes rūkytas tunas išsaugo naudingų makro- ir mikroelementų. Patiekalo skonis atsiskleidžia palaipsniui, nes jame susijungia daugybė aspektų. Garstyčių aštrumas derinamas su citrinos rūgštumu, todėl patiekalas tampa labai ryškus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūkyto tuno skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į smulkintą tuną įpilkite majonezo ir išmaišykite. Tada į dubenėlį išspauskite citrinos sulčių. Taip pat į mišinį įdėkite garstyčių ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Rūkyto tuno skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. 30 sekundžių skrudinkite duonos riekes skrudintuve. Ant paruoštų skrebučių užtepkite tuno, majonezo ir garstyčių mišinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos