Rūkytos jautienos skrebučiai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Rūkytos jautienos skrebučiai.

Skrudinti skrebučiai su rūkyta virta jautiena bus puikus pusryčių pasirinkimas, nes mėsa yra soti. Be to, tokie skrebučiai gali pakeisti įprastus sumuštinius su dešra, nes rūkyta virta mėsa yra daug sveikesnė, mažiau kaloringa ir pagaminta iš sveikų mėsos gabalėlių, o ne maltos mėsos. Skrebučiai su rūkyta virta jautiena taip pat bus puikus užkandis ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Rūkytos jautienos skrebučiai. Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Rūkytą virtą jautieną supjaustykite 3-4 mm griežinėliais. Sudėkite česnaką, smulkintą žaliąjį svogūną, majonezą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Rūkytos jautienos skrebučiai. Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. 30 sekundžių skrudinkite duonos riekes skrudintuve. Ant paruoštų skrebučių užtepkite česnakų mišinio, tada - mėsos griežinėlių. Ant viršaus taip pat užtepkite šiek tiek česnakų mišinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos