Publikavimo data: 2024-06-15
Rūkytos lašišos skrebučiai
Rūkytos lašišos skrebučiai - lengvai pagaminamas, bet įspūdingas užkandis, kurį galima patiekti bet kokia proga. Ši rūkyta žuvis yra geras baltymų šaltinis ir padeda palaikyti raumenis bei audinius. Joje taip pat gausu vitaminų, mineralų, riebalų ir angliavandenių. Produktą galite įsigyti sveriamą arba supakuotą į vakuumines pakuotes. Jei neketinate rūkytos lašišos vartoti iš karto, būtinai laikykite produktą šaldytuve.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Sudėkite duonos riekeles ant kepimo skardos ir 3-5 min. pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite varškės. Susukite rūkytos lašišos griežinėlius į vamzdelį, užpildykite sūriu, vyšnių ketvirčiais ir alyvuogėmis. Uždėkite vamzdelį ant duonos.
Kategorijos