Rūkytos lašišos skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Rūkytos lašišos skrebučiai

Rūkytos lašišos skrebučiai - lengvai pagaminamas, bet įspūdingas užkandis, kurį galima patiekti bet kokia proga. Ši rūkyta žuvis yra geras baltymų šaltinis ir padeda palaikyti raumenis bei audinius. Joje taip pat gausu vitaminų, mineralų, riebalų ir angliavandenių. Produktą galite įsigyti sveriamą arba supakuotą į vakuumines pakuotes. Jei neketinate rūkytos lašišos vartoti iš karto, būtinai laikykite produktą šaldytuve.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Rūkytos lašišos skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Sudėkite duonos riekeles ant kepimo skardos ir 3-5 min. pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 2

Rūkytos lašišos skrebučiai Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite varškės. Susukite rūkytos lašišos griežinėlius į vamzdelį, užpildykite sūriu, vyšnių ketvirčiais ir alyvuogėmis. Uždėkite vamzdelį ant duonos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos