Rūkytos vištienos skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Rūkytos vištienos skrebučiai

Skrudinimui su rūkyta vištiena idealiai tinka krūtinėlė - minkščiausia ir švelniausia paukštienos dalis. Šviežia rūkyta krūtinėlė būna šviesiai rausva, su auksine plutele, be kraujo dėmių. Rinkitės nedidelio dydžio krūtinėlę be dėmių. Neturėtų būti jokių priedų, išskyrus druską.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūkytos vištienos skrebučiai Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Aptepkite duonos riekes iš vienos pusės aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Rūkytos vištienos skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite susmulkintą sūrį ir kiaušinius, suberkite česnaką, druską ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Rūkytos vištienos skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Ant skrebučio užtepkite sūrio ir kiaušinių mišinio. Ant viršaus uždėkite rūkytos vištienos krūtinėlės griežinėlius ir vyšninių pomidorų skilteles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos