Publikavimo data: 2024-06-23
Rūkytos vištienos skrebučiai
Skrudinimui su rūkyta vištiena idealiai tinka krūtinėlė - minkščiausia ir švelniausia paukštienos dalis. Šviežia rūkyta krūtinėlė būna šviesiai rausva, su auksine plutele, be kraujo dėmių. Rinkitės nedidelio dydžio krūtinėlę be dėmių. Neturėtų būti jokių priedų, išskyrus druską.
Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Aptepkite duonos riekes iš vienos pusės aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite susmulkintą sūrį ir kiaušinius, suberkite česnaką, druską ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Ant skrebučio užtepkite sūrio ir kiaušinių mišinio. Ant viršaus uždėkite rūkytos vištienos krūtinėlės griežinėlius ir vyšninių pomidorų skilteles.
Kategorijos