Rusiškos duonos pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rusiškos duonos pica

Rusiška pica yra vienas paprasčiausių ir skaniausių patiekalų. Produktų jai paruošti visada galima rasti kiekvienos šeimininkės šaldytuve. Yra tiek daug įdarų variantų, o ji greitai iškepa ir visada būna skani!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Rusiškos duonos pica Žingsnis 1
Pievagrybius (turiu pievagrybių) supjaustykite griežinėliais ir apkepkite ant gabalėlio sviesto, kol taps auksinės spalvos. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Rusiškos duonos pica Žingsnis 2
Kiaušinius išplakite su pienu, trupučiu druskos ir pipirų bei trupučiu tarkuoto sūrio. Kiekvieną duonos riekelę pamirkykite kiaušinių mišinyje ir dėkite ant įkaitintos keptuvės. Tuštumas tarp duonos riekelių taip pat užpildykite likusia duona. Kepkite po dangčiu ant silpnos ugnies 4 minutes.

Žingsnis 3

Rusiškos duonos pica Žingsnis 3
Apverskite picą.

Žingsnis 4

Rusiškos duonos pica Žingsnis 4
Picą patepkite kečupu ir majonezu, paskleiskite priedus ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 5

Rusiškos duonos pica Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydys (man prireikė maždaug 4-5 minučių).

Žingsnis 6

Rusiškos duonos pica Žingsnis 6
Atlikta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos