Publikavimo data: 2025-08-18
Rusiškos duonos pica
Rusiška pica yra vienas paprasčiausių ir skaniausių patiekalų. Produktų jai paruošti visada galima rasti kiekvienos šeimininkės šaldytuve. Yra tiek daug įdarų variantų, o ji greitai iškepa ir visada būna skani!
Žingsnis 1
Pievagrybius (turiu pievagrybių) supjaustykite griežinėliais ir apkepkite ant gabalėlio sviesto, kol taps auksinės spalvos. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Kiaušinius išplakite su pienu, trupučiu druskos ir pipirų bei trupučiu tarkuoto sūrio. Kiekvieną duonos riekelę pamirkykite kiaušinių mišinyje ir dėkite ant įkaitintos keptuvės. Tuštumas tarp duonos riekelių taip pat užpildykite likusia duona. Kepkite po dangčiu ant silpnos ugnies 4 minutes.
Žingsnis 3
Apverskite picą.
Žingsnis 4
Picą patepkite kečupu ir majonezu, paskleiskite priedus ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydys (man prireikė maždaug 4-5 minučių).
Kategorijos