Publikavimo data: 2024-06-23
Ryški salsa su avokadais ir mangais
Padažą paruošite vos per 20 minučių, o salsą galima derinti su beveik visais patiekalais: mėsa, žuvimi, jūros gėrybėmis, keptomis daržovėmis. Mango ir avokadų salsa nustebins jūsų skonį neįtikėtinu sūraus ir saldaus, aštraus ir gaivaus deriniu. Padažui pirkite brazilišką mangą: jis yra tirštesnis ir geriau tinka. Jis parduodamas beveik visur ir turi žaliai raudoną odelę.
Žingsnis 1
Nuo pomidorų pašalinkite odelę ir supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną. Smulkiai supjaustykite kalendrą ir česnaką. Nulupkite avokadą ir išimkite kauliuką. Avokadą supjaustykite tik tada, kai paruošite visus kitus ingredientus, nes jis greitai patamsėja. Supjaustykite mangą taip, kad visi ingredientai būtų vienodo dydžio.
Žingsnis 2
Visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi ir dar kartą gerai išmaišykite. Padažą sudėkite į gražų dubenį ir palikite pastovėti, kad susimaišytų prieskoniai ir vaisių bei daržovių sultys.
Kategorijos