Publikavimo data: 2024-05-26
Ryškiaspalviai burokėliai su silkės asorti
Burokėlių patiekalas būna sotesnis, jei naudojate kelių rūšių žuvį. Šiame recepte tai - lengvai sūdyta silkė ir lašiša. Papildytas bulvėmis, morkomis, kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais, jis gaunasi ryškus ir patrauklus. Tačiau skonis nuo to nenukenčia, priešingai, jis laimi. Produktai yra gana nebrangūs, todėl šiomis salotomis visada galite pradžiuginti savo šeimą.
Žingsnis 1
Silkę supjaustykite mažais gabalėliais. Lašišą supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius ir daržoves nulupkite nuo lukštų ir odelių ir sutarkuokite juos ant tarkos.
Žingsnis 2
Viską sluoksniais išdėliokite lėkštėje. Pirmiausia - bulves, šiek tiek pasūdykite ir aptepkite majonezu. Antra - silkė. Trečia - morkos, druska ir majonezas. Ketvirta - kiaušiniai ir penkta - burokėliai. Šiek tiek pasūdykite ir užtepkite majonezo tinklelį.
Kategorijos