Ryškiaspalviai sotūs keksiukai (donutai) pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Ryškiaspalviai sotūs keksiukai (donutai)

Pasigaminti saldų amerikietiškos virtuvės desertą nėra taip sudėtinga, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Jums prireiks dažniausiai bet kurios šeimininkės virtuvėje esančių ingredientų. Tokie saldūs kepiniai patiks vaikams ne tik dėl savo skonio, bet ir dėl išvaizdos. Ryškūs, spalvingi ir labai saldūs, jų norės paragauti kiekvienas.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryškiaspalviai sotūs keksiukai (donutai) Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite iki 2 cm storio. Iškirpkite nedidelius apskritimus. Tada stikline arba mažu puodeliu išpjaukite centrą.

Žingsnis 2

Ryškiaspalviai sotūs keksiukai (donutai) Žingsnis 2
Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją kepimo pergamentu, sudėkite koldūnus ir palikite, kad pakiltų. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Apkepkite koldūnus ir palikite visiškai atvėsti.

Žingsnis 3

Ryškiaspalviai sotūs keksiukai (donutai) Žingsnis 3
Norėdami papuošti, pašildykite dvigubą grietinėlę, kad ji būtų karšta. Šokoladą sulaužykite ir supilkite į jį šiek tiek grietinėlės, kad ištirptų. Įmerkite keksiukus iki pusės į šokoladą, tada papuoškite konditeriniais pabarstukais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos