Publikavimo data: 2024-05-25
Ryškiaspalviai sotūs keksiukai (donutai)
Pasigaminti saldų amerikietiškos virtuvės desertą nėra taip sudėtinga, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Jums prireiks dažniausiai bet kurios šeimininkės virtuvėje esančių ingredientų. Tokie saldūs kepiniai patiks vaikams ne tik dėl savo skonio, bet ir dėl išvaizdos. Ryškūs, spalvingi ir labai saldūs, jų norės paragauti kiekvienas.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite iki 2 cm storio. Iškirpkite nedidelius apskritimus. Tada stikline arba mažu puodeliu išpjaukite centrą.
Žingsnis 2
Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją kepimo pergamentu, sudėkite koldūnus ir palikite, kad pakiltų. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Apkepkite koldūnus ir palikite visiškai atvėsti.
Žingsnis 3
Norėdami papuošti, pašildykite dvigubą grietinėlę, kad ji būtų karšta. Šokoladą sulaužykite ir supilkite į jį šiek tiek grietinėlės, kad ištirptų. Įmerkite keksiukus iki pusės į šokoladą, tada papuoškite konditeriniais pabarstukais.
Kategorijos