Publikavimo data: 2025-08-18
Ryškiaspalvis egzotiškas papajos pudingas
Vaisių pudingas - tai spalvingas ir skanus desertas, kuriam paruošti nereikia orkaitės. Jį lengva paruošti. Vaisiai gali būti švieži, šaldyti, konservuoti. Tai gali būti persikai, abrikosai, braškės, avietės arba egzotiški - apelsinai, bananai, papajos. Šis saldus patiekalas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Jis maloniai atgaivina karštomis vasaros dienomis.
Žingsnis 1
Dubenyje plakite trynius su šluotele ir cukrumi, kol taps šviesūs ir purūs. Suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite pieną į puodą, užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite. Nuolat maišydami pamažu supilkite į trynių mišinį. Supilkite mišinį atgal į puodą, pastatykite ant silpnos ugnies ir virkite 4-5 minutes, kol taps kreminės konsistencijos, tada palikite atvėsti. Pudingą supilstykite į stiklines arba kremlentes, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Papają supjaustykite gabaliukais ir susmulkinkite blenderiu. Vaisių tyrę sudėkite ant atvėsusio pudingo ir vėl uždenkite maistine plėvele. Dėkite į šaldytuvą 1,5 valandos.
Kategorijos