Publikavimo data: 2024-10-22
Ryškus cukinijų užkandis su lašiša ir morkomis
Tai greitas ir labai sveikas užkandis, kuriame yra svarbiausių vitaminų ir mineralų iš cukinijų, omega-3 iš lašišų, beta karotino iš morkų ir baltymų iš varškės. Sąrašą galima tęsti, nes tai tik nedidelė užkandžio sudėties dalis. Be to, užkandis lengvai virškinamas ir idealiai tinka vakariniam valgymui prieš pat miegą. O kitu dienos metu jį lengvai gali vartoti savo fizinę formą saugantys žmonės.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis. Patogiame dubenyje sumaišykite vandenį ir citrinos sultis ir į juos suberkite griežinėliais supjaustytą cukiniją. Palikite marinuotis 5 minutes.
Žingsnis 2
Marinuotą cukiniją sudėkite į salotinę, ant viršaus išdėliokite korėjietiškas morkas. Tada ant daržovių sudėkite plonais griežinėliais supjaustytą ir šviežiais krapais pabarstytą lašišą.
Žingsnis 3
Sutrupinkite varškę ir ja aptepkite užkandį. Tada įpilkite terijakio padažo, druskos, pipirų ir išmaišykite. Patiekdami gaivinkite citrinos sultimis.
Kategorijos