Rytinis meridianas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rytinis meridianas.

"Meridian Riette" - tai klasikinis lašišos riestainis. Patiekalas - tai švelni masė iš keptos lašišos ir varškės. Skirtingai nei paštetas, rietė turi didesnę struktūrą. Į jo konsistenciją įeina žuvies gabalėliai arba skaidulos. Šis tradicinis prancūziškas užkandis paprastai patiekiamas su duona. Šiame recepte siūlome pasigaminti skanų sumuštinį su riet, kuris puikiai tinka pusryčiams ar užkandžiui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rytinis meridianas. Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite į kelias vienodo pločio dalis. Atskirkite žuvį nuo odos.

Žingsnis 2

Rytinis meridianas. Žingsnis 2
Kepimo indą išklokite folija. Ant folijos išdėliokite lašišos gabalėlius, pridėkite rozmarino šakelę. Žuvį pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Lašišą apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Uždenkite formą folija ir 15-20 minučių siųskite į 180 °C temperatūros orkaitę.

Žingsnis 3

Rytinis meridianas. Žingsnis 3
Išimkite formą iš orkaitės, nuimkite foliją ir leiskite lašišai atvėsti. Iškepusią lašišą sudėkite į gilų dubenį ir susmulkinkite šakute.

Žingsnis 4

Rytinis meridianas. Žingsnis 4
Į lašišą supilkite citrinos sultis ir varškę. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Lašišos riestainis paruoštas.

Žingsnis 5

Rytinis meridianas. Žingsnis 5
Paskrudinkite skrudintos duonos riekes ant sausos keptuvės arba skrudintuvėje. Vieną skrebučio riekelę patepkite lašišos riekele. Ant ryto uždėkite aisbergo lapų ir keletą porų žiedų.

Žingsnis 6

Rytinis meridianas. Žingsnis 6
Viršų uždenkite antruoju skrebučiu. Perpjaukite sumuštinį įstrižai. Sumuštinis "Meridian Riette" paruoštas. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos