Publikavimo data: 2024-03-30
Ryžių kulašas
Ryžių kulešas - tai soti ir sveika dienos pradžia. Jo sudėtyje gausu aminorūgščių ir vitaminų. Pieno košei virti rinkitės apvaliuosius ryžius, jie geriau ir greičiau išverda. Kulešą su ryžiais geriausia virti nerūdijančio plieno puode arba multivarkoje. Nerekomenduojama virimui naudoti emaliuotų indų, nes ryžiai prilips prie dugno.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, supilkite gerai nuplautus ryžius ir maišydami virkite apie 10 minučių, kol sugers visą vandenį.
Žingsnis 2
Pereikite prie paskutinio kulešo virimo etapo. Kai iš ryžių išgaruos vanduo, sumažinkite kaitrą, pasūdykite, įberkite cukraus ir kas 5 minutes įpilkite po pusę stiklinės pieno. Nuolat maišykite košę ir virkite apie 20 minučių, kol visiškai išvirs. Palikite ryžių kulesą 10-15 minučių pritraukti.
Kategorijos