Publikavimo data: 2025-08-18
Ryžių miltų varškės sausainiai su abrikosais be cukraus ir kiaušinių
Sausainiai būna skanūs, traškūs, trapūs, sluoksniuoti ir purūs. Ryžių miltai tinka įvairiems kepiniams. Iš jų kepami blynai, sausainiai ir pyragai. Ryžių miltuose nėra glitimo, juose gausu skaidulinių medžiagų, mineralų ir vitaminų.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite varškę, druską ir gerai išminkykite.
Žingsnis 2
Į varškę supilkite ištirpintą sviestą ir sudėkite mažais gabalėliais supjaustytus abrikosus.
Žingsnis 3
Į varškės masę supilkite reikiamą persijotų miltų kiekį.
Žingsnis 4
Užminkykite tešlą ir palikite ją 1 valandą pastovėti šaldytuve.
Žingsnis 5
Atskirkite nedidelį kiekį tešlos ir atsargiai iškočiokite į maždaug 0,5 cm storio sluoksnį. Naudokite stiklinę arba konditerinį žiedą, kad suformuotumėte apvalius sausainius.
Žingsnis 6
Paruoštus sausainius dėkite ant riebalais pateptos kepimo skardos arba ant pergamento.
Žingsnis 7
Dėkite kepimo skardą su sausainiais į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 minučių, kol jie taps auksinės spalvos.
Kategorijos