Publikavimo data: 2024-06-24
Ryžių pudingas (Ryžių pudingas)
Ryžių pudingas - nuostabus angliškos virtuvės receptas, kuris dabar mėgstamas visuose pasaulio kraštuose. Šis patiekalas paprastai patiekiamas ir per Kalėdas, ir paprastą dieną. Subtili pudingo struktūra, aromatas ir kreminis skonis patiks net patiems mažiausiems gurmanams. Jei norite, į receptą galite įdėti ne tik sultenių, bet ir mėgstamų riešutų, pavyzdžiui, anakardžių ar migdolų, cukruotų vaisių ar net šviežių vaisių ar uogų gabalėlių.
Žingsnis 1
Užvirinkite pieną, supilkite į jį iš anksto išmirkytus ryžius ir virkite 15-20 minučių. Prieš virimo pabaigą į puodą įdėkite sviesto.
Žingsnis 2
Atskirkite trynius nuo baltymų ir įmaišykite juos į šiek tiek atvėsusius ryžius iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus gerai išplakite su cukrumi.
Žingsnis 4
Ryžių mišinį sumaišykite su sultenėmis ir baltymais.
Žingsnis 5
Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite į ją masę. Kepkite iki 170 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.
Žingsnis 6
Patiekalas paruoštas! Pudingą papuoškite sultonėmis ir patiekite šiek tiek atšaldytą.
Kategorijos