Publikavimo data: 2025-08-17
Ryžių pudingas su obuoliais
Obuolių pudingas yra puikus desertas prie arbatos pusryčiams. Į pudingą pridėjus vaisių, jis taps ne tik skanus ir sotus, bet ir sveikas. Šis pudingas praskaidrins bet kokią šventę, šventinį stalą ar šeimos pusryčius. Pasiimkite pudingą su savimi į darbą kaip lengvą užkandį, naudokite jį vakarienei ir duokite vaikams mokykloje. Iš jo išeina orus ir apetitą žadinantis pudingas. Ruošiant daug laiko neužima. Pudingas bus toks švelnus ir sotus, kad ilgai neužsibus ant jūsų stalo.
Žingsnis 1
Ryžius gerai nuplaukite. Sudėkite juos į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies. Įberkite druskos, išmaišykite ir virkite, kol vanduo išgaruos.
Žingsnis 2
Kai vanduo išgaruos, supilkite pieną ant ryžių ir suberkite vanilinį cukrų. Nuolat maišykite ryžius, virkite, kol išvirs, ir nukelkite nuo ugnies. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Nuplaukite obuolius, nulupkite šerdį ir odelę. Supjaustykite kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto. Sudėkite obuolius į keptuvę ir troškinkite, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 4
Į obuolius suberkite cinamoną, įpilkite šiek tiek vandens ir išmaišykite. Supilkite šiek tiek vandens ant obuolių ir palikite virti. Pagardinkite obuolius prieskoniais ir citrinos sultimis.
Žingsnis 5
Suplakite pieną su cukrumi ir supilkite į virtus ryžius. Įdėkite sviestą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Ryžiai turi būti tirštos košės konsistencijos.
Kategorijos