Ryžių pudingas su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ryžių pudingas su obuoliais

Obuolių pudingas yra puikus desertas prie arbatos pusryčiams. Į pudingą pridėjus vaisių, jis taps ne tik skanus ir sotus, bet ir sveikas. Šis pudingas praskaidrins bet kokią šventę, šventinį stalą ar šeimos pusryčius. Pasiimkite pudingą su savimi į darbą kaip lengvą užkandį, naudokite jį vakarienei ir duokite vaikams mokykloje. Iš jo išeina orus ir apetitą žadinantis pudingas. Ruošiant daug laiko neužima. Pudingas bus toks švelnus ir sotus, kad ilgai neužsibus ant jūsų stalo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių pudingas su obuoliais Žingsnis 1
Ryžius gerai nuplaukite. Sudėkite juos į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies. Įberkite druskos, išmaišykite ir virkite, kol vanduo išgaruos.

Žingsnis 2

Ryžių pudingas su obuoliais Žingsnis 2
Kai vanduo išgaruos, supilkite pieną ant ryžių ir suberkite vanilinį cukrų. Nuolat maišykite ryžius, virkite, kol išvirs, ir nukelkite nuo ugnies. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Ryžių pudingas su obuoliais Žingsnis 3
Nuplaukite obuolius, nulupkite šerdį ir odelę. Supjaustykite kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto. Sudėkite obuolius į keptuvę ir troškinkite, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 4

Ryžių pudingas su obuoliais Žingsnis 4
Į obuolius suberkite cinamoną, įpilkite šiek tiek vandens ir išmaišykite. Supilkite šiek tiek vandens ant obuolių ir palikite virti. Pagardinkite obuolius prieskoniais ir citrinos sultimis.

Žingsnis 5

Ryžių pudingas su obuoliais Žingsnis 5
Suplakite pieną su cukrumi ir supilkite į virtus ryžius. Įdėkite sviestą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Ryžiai turi būti tirštos košės konsistencijos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vaizdo įrašo receptas, pudingas, receptų knyga

Kategorijos