Publikavimo data: 2025-08-17
Ryžių pudingas su obuoliais ir cinamonu
Ryžių pudingas su obuoliais ir cinamonu - subtilus desertas ir pusryčiai, kurie pradžiugins ir pamaitins visą šeimą. Prieš jus - nekenksmingas skanėstas, kuriame dera sveikos ryžių ir vaisių savybės. Pabandykite sveiką pudingą pasiūlyti vaikams, ir jie negalės atsisakyti. Gera mityba neturi būti neskani.
Žingsnis 1
Užvirinkite pieną ir, sumažinę ugnį, supilkite ryžius. Virimas truks apie 20 minučių. Periodiškai maišykite košę.
Žingsnis 2
Obuolius supjaustykite nedideliais gabalėliais ir gerai pabarstykite maltu cinamonu.
Žingsnis 3
Į išvirtą ryžių košę įmaišykite kiaušinių trynius.
Žingsnis 4
Kiaušinių baltymus sumaišykite su milteliniu cukrumi.
Žingsnis 5
Į baltymus sudėkite cinamonu apvoliotas obuolių skilteles ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Į košę įmaišykite sviestą ir į tešlą supilkite grietinėje išmirkytus obuolius, į juos įberkite citrinos žievelės. Kepimo formą ištepkite sviestu ir būsimą pudingą pašaukite į 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 7
Jei forma didelė, teks laukti apie 50 minučių. Prieš patiekdami pudingą išimkite ir leiskite jam atvėsti. Jei norite, palikite valandą šaldytuve.
Kategorijos