Publikavimo data: 2024-06-23
Saira tostas
Skrudinta duona yra universalus patiekalas pusryčiams, užkandžiams ir banketams. Išbandykite skrebučius gaminti su konservuota saira, kuri dažnai naudojama įvairiems šaltiesiems patiekalams ruošti. Prieš konservuojant žuvis išvaloma, tada rūkoma su prieskoniais ir žolelėmis ir konservuojama natūrali arba blanširuojama aliejuje. Jei saira konservuojama natūrali - ant etiketės bus užrašyta "308", jei aliejuje - "186". Rinkdamiesi konservuotus maisto produktus atkreipkite dėmesį į galiojimo datą ir skardinės vientisumą.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Paskrudinkite duoną skrudintuve arba sausai apkepkite iš abiejų pusių po 2 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius su saira. Sumaišykite majonezą, smulkintą sairą ir kiaušinius. Išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Sairų mišinį užtepkite ant skrebučio.
Kategorijos