Publikavimo data: 2024-05-25
Saldi dešra su riešutais
Saldžios dešros gaminimas nėra sudėtingas procesas. Galite įtraukti mažuosius virėjus, kurie visada nori padėti. Yra keli šios dešros gaminimo variantai - su sutirštintu pienu arba visai be pieno produktų. Taip pat galite pakeisti riešutus, galite naudoti bet kokius riešutus, pagal savo skonį arba visiškai jų atsisakyti.
Žingsnis 1
Į mišinį suberkite kakavą ir išmaišykite. Virkite ant labai mažos ugnies, kad mišinys neužvirtų. Tada po truputį supilkite pieną.
Žingsnis 2
Pusę sausainių sutrinkite blenderiu į trupinius. Likusius sausainius sutrinkite rankomis, bet ne per smulkiai, kad matytųsi gabalėliai. Riešutus susmulkinkite blenderiu į smulkius gabalėlius.
Žingsnis 3
Viską sumaišykite ir išklokite ant maistinės plėvelės. Suformuokite ritinėlį, jį užklijuokite. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms. Tada suktinuką galite supjaustyti kaip dešrą.
Kategorijos