Saldi dešra su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Saldi dešra su riešutais

Saldžios dešros gaminimas nėra sudėtingas procesas. Galite įtraukti mažuosius virėjus, kurie visada nori padėti. Yra keli šios dešros gaminimo variantai - su sutirštintu pienu arba visai be pieno produktų. Taip pat galite pakeisti riešutus, galite naudoti bet kokius riešutus, pagal savo skonį arba visiškai jų atsisakyti.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
471 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldi dešra su riešutais Žingsnis 1
Į mišinį suberkite kakavą ir išmaišykite. Virkite ant labai mažos ugnies, kad mišinys neužvirtų. Tada po truputį supilkite pieną.

Žingsnis 2

Saldi dešra su riešutais Žingsnis 2
Pusę sausainių sutrinkite blenderiu į trupinius. Likusius sausainius sutrinkite rankomis, bet ne per smulkiai, kad matytųsi gabalėliai. Riešutus susmulkinkite blenderiu į smulkius gabalėlius.

Žingsnis 3

Saldi dešra su riešutais Žingsnis 3
Viską sumaišykite ir išklokite ant maistinės plėvelės. Suformuokite ritinėlį, jį užklijuokite. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms. Tada suktinuką galite supjaustyti kaip dešrą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos