Publikavimo data: 2025-08-17
Saldus avižinių dribsnių blynas su varške ir bananais
Pasirinkau šį receptą, nes mano sūnus nemėgsta paprastų avižinių dribsnių, todėl kepu jam tokius avižinius blynus. Greita ir skanu.
Žingsnis 1
Avižinius dribsnius supilkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir druską. Išmaišykite ir palikite pastovėti apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Jei norite, nepridegančią keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Dėkite mišinį į įkaitintos keptuvės vidurį ir suformuokite apvalų blyną. Kepkite uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies 2-3 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 3
Tada apverskite į kitą pusę ir baigkite kepti uždengę dangčiu.
Žingsnis 4
Avižinius blynus dėkite į lėkštę, leiskite šiek tiek atvėsti ir ant viršaus uždėkite sluoksnį varškės ir bananų griežinėlių.
Kategorijos