Publikavimo data: 2024-09-14
Saldus grietinėlės pyragas
Saldus pilstomasis pyragas puikiai tinka vietoj šarlotės, tačiau galite naudoti ne tik obuolius. Pavyzdžiui, galite pridėti obuolių ir vyšnių. Vyšnias, žinoma, ir kitas uogas naudokite be sėklų. Cukrų reguliuokite pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kiaušinius ir cukrų plakite iki lengvų putų, supilkite augalinį aliejų ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Suberkite gerai persijotus miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite sodą, užgesinkite actu ir išmaišykite tešlą.
Žingsnis 4
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 5
Sudėkite obuolių skilteles ir vyšnias ant išklotos skardos arba į formą, galite lengvai pabarstyti cukrumi.
Žingsnis 6
Užpildykite tešla. Kepkite 50 minučių 180˚C temperatūroje.
Žingsnis 7
Kepkite 50 minučių 180˚C temperatūroje.
Kategorijos