Saldus grietinėlės pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Saldus grietinėlės pyragas

Saldus pilstomasis pyragas puikiai tinka vietoj šarlotės, tačiau galite naudoti ne tik obuolius. Pavyzdžiui, galite pridėti obuolių ir vyšnių. Vyšnias, žinoma, ir kitas uogas naudokite be sėklų. Cukrų reguliuokite pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Paruoškite tešlą. Kiaušinius ir cukrų plakite iki lengvų putų, supilkite augalinį aliejų ir išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Suberkite gerai persijotus miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Suberkite sodą, užgesinkite actu ir išmaišykite tešlą.

Žingsnis 4

Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.

Žingsnis 5

Saldus grietinėlės pyragas Žingsnis 5
Sudėkite obuolių skilteles ir vyšnias ant išklotos skardos arba į formą, galite lengvai pabarstyti cukrumi.

Žingsnis 6

Užpildykite tešla. Kepkite 50 minučių 180˚C temperatūroje.

Žingsnis 7

Saldus grietinėlės pyragas Žingsnis 7
Kepkite 50 minučių 180˚C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos