Saldus grietinėlės pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Saldus grietinėlės pyragas

Saldus pilstomasis pyragas puikiai tinka vietoj šarlotės, tačiau galite naudoti ne tik obuolius. Pavyzdžiui, galite pridėti obuolių ir vyšnių. Vyšnias, žinoma, ir kitas uogas naudokite be sėklų. Cukrų reguliuokite pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite tešlą. Kiaušinius ir cukrų plakite iki lengvų putų, supilkite augalinį aliejų ir išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Suberkite gerai persijotus miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Suberkite sodą, užgesinkite actu ir išmaišykite tešlą.

Žingsnis 4

Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.

Žingsnis 5

Saldus grietinėlės pyragas Žingsnis 5
Sudėkite obuolių skilteles ir vyšnias ant išklotos skardos arba į formą, galite lengvai pabarstyti cukrumi.

Žingsnis 6

Užpildykite tešla. Kepkite 50 minučių 180˚C temperatūroje.

Žingsnis 7

Saldus grietinėlės pyragas Žingsnis 7
Kepkite 50 minučių 180˚C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos