Suflė yra skanus ir lengvai virškinamas desertas. Kad jį paruoštumėte, turite suprasti, kaip tinkamai suplakti suflė iki standžių putų. O tada nebus sunku paruošti ir daržovių, ir šokolado, ir varškės, ir vaisių suflė. Šiame recepte desertas ruošiamas su nuostabaus skonio ir aromato bananais.
Žingsnis 1
Į trynius supilkite cukrų ir pieną ir gerai išmaišykite. Baltymus išplakite iki standžių putų. Norėdami gerai išplakti baltymus, prieš tai juos atšaldykite ir plakant įlašinkite porą lašų citrinos sulčių.
Žingsnis 2
Supilkite išplaktus baltymus į trynius ir atsargiai išmaišykite. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite į jį kiaušinių ir baltymų mišinį.
Žingsnis 3
Sudėkite skrudintus bananus ir atsargiai išmaišykite. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.