Publikavimo data: 2024-05-26
Saldus suflė su braškėmis
Braškės yra uogos, kurių sunku nepastebėti. Kai jų sezonas, iš jų gaminami gardūs desertai, verdama uogienė, puošiami tortai ir pyragai. Suflė su braškėmis yra nuostabus desertas, pasižymintis ryškiu braškių aromatu ir skoniu. Jas organizmas lengvai virškina, jose yra naudingų aminorūgščių.
Žingsnis 1
Braškių tyrę ir cukrų supilkite į puodą sunkiu dugnu, kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs, pavirkite 1 minutę ir nukelkite nuo viryklės. Į karštą braškių tyrę suberkite išbrinkusią želatiną, gerai išmaišykite, kol želatina visiškai ištirps. Perkoškite mišinį per sietelį ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Tuo tarpu išplakite šaltą dvigubą grietinėlę iki vidutinio aukščio. Sumaišykite plaktą grietinėlę su braškių tyre ir supilkite į kreminius indelius arba stiklines. Palikite šaldytuve 2-3 valandoms, kad visiškai sustingtų.
Kategorijos