Saldūs vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Saldūs vafliai

Norėdami pasigaminti skanių saldžių vaflių, turite žinoti keletą gaminimo paslapčių. Prieš kepant vaflinę reikia įkaitinti. Kai ji įkaista, ją reikia patepti augaliniu aliejumi. Vaflius reikia susukti į vamzdelį iš karto po to, kai iš vaflinės išimamas paruoštas sluoksnis. Vaflius geriau formuoti į vamzdelį ar kūgį vos tik atvėsusius, nes jie praranda plastiškumą ir tampa trapesni.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
359 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
35 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldūs vafliai Žingsnis 1
Toliau ruoškite tešlą. Į suminkštėjusį sviestą įmaišykite cukrų ir minkykite, kol ingredientai visiškai susimaišys. Naudodami mažo galingumo mikserį, plakite mišinį 1 minutę.

Žingsnis 2

Saldūs vafliai Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius ir išminkykite saldžią vaflių tešlą. Sudėkite trynius į sviestą ir gerai išmaišykite maišytuvu. Palaipsniui suberkite miltus ir išmaišykite visus ingredientus. Kiaušinių baltymus išplakite mikseriu didžiausiu galingumu iki sodrių, oro putų ir įmaišykite į tešlą. Kruopščiai, bet švelniai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Saldūs vafliai Žingsnis 3
Supilkite tešlą į elektrinę vaflinę. Prieš kepimą įkaitinkite vaflinę. Į vaflinę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus tešlos, išlyginkite formą ir uždarykite vaflinę.

Žingsnis 4

Saldūs vafliai Žingsnis 4
Paruoškite vaflius. Kepkite maždaug 3-5 minutes. Išimkite vaflius silikonine mentele arba žnyplėmis. Iš karto susukite į vamzdelius. Naudodami konditerinį maišelį pripildykite juos virinto sutirštinto pieno.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos