Publikavimo data: 2024-06-23
Šaldytų špinatų skrebučiai
Skrudinta duona su šaldytais špinatais - skanus ir sveikas užkandis, kuris padės paįvairinti įprastą mitybą. Dėl didelio geležies, vitamino B ir kitų naudingų medžiagų kiekio špinatai Prancūzijoje vadinami daržovių karaliumi ir dedami į daugelį patiekalų. Kartu su sūriu ir karšta duona ši daržovė patiks net ir tiems, kuriems prancūziška virtuvė tolima.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite špinatus. Keptuvėje pakepinkite svogūną, kol taps permatomas, sudėkite gvazdikėlius, česnaką, muskatą ir citrinos žievelę. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite grietinėlę. Mišinį užvirinkite. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Gautą mišinį užtepkite ant duonos. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir įdėkite skrebučius į ją 5 minutėms. Išimkite skrebučius iš orkaitės ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos