Šaldytų špinatų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Šaldytų špinatų skrebučiai

Skrudinta duona su šaldytais špinatais - skanus ir sveikas užkandis, kuris padės paįvairinti įprastą mitybą. Dėl didelio geležies, vitamino B ir kitų naudingų medžiagų kiekio špinatai Prancūzijoje vadinami daržovių karaliumi ir dedami į daugelį patiekalų. Kartu su sūriu ir karšta duona ši daržovė patiks net ir tiems, kuriems prancūziška virtuvė tolima.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Šaldytų špinatų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučių įdarą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite špinatus. Keptuvėje pakepinkite svogūną, kol taps permatomas, sudėkite gvazdikėlius, česnaką, muskatą ir citrinos žievelę. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite grietinėlę. Mišinį užvirinkite. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Šaldytų špinatų skrebučiai Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Gautą mišinį užtepkite ant duonos. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir įdėkite skrebučius į ją 5 minutėms. Išimkite skrebučius iš orkaitės ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos