Publikavimo data: 2024-05-25
Saldžioji mastika mikrobangų krosnelėje
Dėl mastikos konditerijos meistrai konditerijos parduotuvių vitrinose demonstruoja stulbinančius šedevrus. Kartais sunku įsivaizduoti, kad jie valgomi. Tačiau iš tiesų tortai, pyragai, sausainiai ir keksiukai su mastika atrodo labai įspūdingai. Namuose galite lengvai jį paruošti ir papuošti tortą. Jis akimirksniu įgaus šventinę išvaizdą.
Žingsnis 1
Perkelkite zefyrą į gilų dubenį, sudėkite sviestą ir kaitinkite mikrobangų krosnelėje, kol sviestas ištirps ir zefyras padidės.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį suberkite krakmolą ir cukraus pudrą, jei norite, dažiklius ir minkykite kaip tešlą ant stalo, kol ji nebelips prie rankų ir taps vientisos spalvos.
Kategorijos