Saldžios tapijokos salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Saldžios tapijokos salotos

Tapijoka yra universalus ingredientas, kurį galima naudoti kepiniams, makaronams, košėms ir padažams gaminti. Saldžios salotos su tapijokos miltais - tai gardus vaisių desertas, kurį galima patiekti ant vasaros šventės stalo arba paruošti ilgai lauktą savaitgalį ir pasimėgauti subtiliu pudingu. Jam paruošti galite naudoti beveik bet kokius vaisius ar uogas, tačiau svarbu, kad jie atitiktų želė skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldžios tapijokos salotos Žingsnis 1
Supjaustykite braškes mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Saldžios tapijokos salotos Žingsnis 2
Nedideliame puodelyje sumaišykite vanilinį pudingą ir tapijokos miltus. Į šį mišinį įpilkite vandens ir pastatykite ant ugnies. Virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol sutirštės (apie 5 min.).

Žingsnis 3

Saldžios tapijokos salotos Žingsnis 3
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, supilkite želė, išmaišykite ir palikite atvėsti. Kai mišinys atvės, sudėkite pusę braškių ir suplakite, kad susijungtų.

Žingsnis 4

Papuoškite salotas likusiomis braškėmis ir mėtų lapeliais ir iš karto patiekite. Šias salotas geriau valgyti iš karto ir laikyti (jei reikia) šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos