Publikavimo data: 2024-05-25
Saldžios tapijokos salotos
Tapijoka yra universalus ingredientas, kurį galima naudoti kepiniams, makaronams, košėms ir padažams gaminti. Saldžios salotos su tapijokos miltais - tai gardus vaisių desertas, kurį galima patiekti ant vasaros šventės stalo arba paruošti ilgai lauktą savaitgalį ir pasimėgauti subtiliu pudingu. Jam paruošti galite naudoti beveik bet kokius vaisius ar uogas, tačiau svarbu, kad jie atitiktų želė skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite braškes mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Nedideliame puodelyje sumaišykite vanilinį pudingą ir tapijokos miltus. Į šį mišinį įpilkite vandens ir pastatykite ant ugnies. Virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol sutirštės (apie 5 min.).
Žingsnis 3
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, supilkite želė, išmaišykite ir palikite atvėsti. Kai mišinys atvės, sudėkite pusę braškių ir suplakite, kad susijungtų.
Žingsnis 4
Papuoškite salotas likusiomis braškėmis ir mėtų lapeliais ir iš karto patiekite. Šias salotas geriau valgyti iš karto ir laikyti (jei reikia) šaldytuve.
Kategorijos